ONSCREENKEYS

OnScreenKeys - Интелегентна На-екран тастатура

Софтверот OnScreenKeys е технологија за асистирање на лица кои не се во можност да користат вообичаена компјутерска тастатура или глувче поради инвалидитет.

Виртуелната тастатура OnScreenKeys овозможува да сите функции кои нормално би ги користел на реална тастатура како и многу други функционалности кои ќе помогнат да компјутерот се користи многу полесно.Поради било кое заболување кое ги намалува говорните способности OnScreenKeys овозможува виртуелен глас кој му овозможува на лицето да комуницира со лицата кои го окружуваат.

OnScreenKeys е подготвен да функционира на повеќе од 40 јазици без некоја посебна инсталација.За подетални информации околу функциите на софтверот ве молиме или кликнете на Детали, или искористете ја нашата опција за превземање.

[Превземете OnScreenKeys]
Верзија 7.0.49, 177 mb