ONSCREENKEYS

OnScreenKeys - Tastierë e mençur në ekran

Programi OnScreenKeys është një teknologji ndihmëse për njerëzit që nuk janë në gjendje të përdorin tastierë ose miun kompjuterik të zakonshëm për shkak të aftësisë së kufizuar.

Tastiera virtuale OnScreenKeys siguron të gjitha funksionet që normalisht do të përdorni në një tastierë të vërtetë, si dhe shumë funksione të tjera që do ta bëjnë punën e kompjuterit shumë më të lehtë.Për çdo rrjedhë të sëmundjes që e bën të vështirë të flasësh OnScreenKeys siguron një zë virtual që mundëson personin në fjalë që të komunikojë lehtësisht me shokët e tij / saj.

OnScreenKeys është gati të kandidojë në mbi 40 gjuhë pa ndonjë instalim shtesë.Për informacion të detajuar në lidhje me funksionet e software ju lutemi klikoni në të dyja Details, ose përdorimin tonë Shkarko Option.

[Shkarko OnScreenKeys]
Version 7.0.49, 177 mb